Amsterdam

Elpermeer 12

Omschrijving

Wonen in het groen met uitzicht op een park met prachtige bomen en ook binnen 10 min. in het centrum van Amsterdam? Dit appartement van ca. 84 m2 met lift, berging en eigen garage heeft beide! 

Via het gemeenschappelijke trappenhuis of de lift is het appartement op de eerste verdieping te bereiken. Het appartement is zeer gunstig ingedeeld, waardoor er een ruim leefgedeelte is en 3 goed bemeten slaapkamers. Via de entree met garderobe en separate toilet is de woonkamer met half open keuken te bereiken. Aangrenzend aan de woonkamer is het balkon, gelegen op het oosten, van waaruit je een mooi uitzicht hebt op de prachtige bomen en geen inkijk hebt van overburen. 

Twee van de slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen en hebben een fraai uitzicht over het park. Indien gewenst is hier vrij eenvoudig één riante slaapkamer te realiseren. De derde slaapkamer met vaste kasten biedt voldoende ruimte voor een tweepersoons bed en een kastenwand. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel en een douchecabine. 

Het gehele appartement is eenvoudig afgewerkt en biedt de mogelijkheid het appartement geheel naar eigen wens af te werken. 

Op de begane grond bevindt zich de separate berging en de eigen garage van ca. 15 m2. 

Bijzonderheden:

-3 slaapkamers 
-Separate berging 
-Eigen garage 
-Lift
-Uitzicht over groen 
-Actieve en financieel gezonde VvE
-Oplevering kan spoedig
-Er geldt een jaarlijkse erfpachtcanon van € 220,08 (woning) en € 82,13 (garage). Het huidige tijdvak loopt van 01-01-1993 tm 15-02-2040.

Lees meer Lees minder

vraagprijs
€ 350.000,- K.K.

woonopppervlak
84 m2

slaapkamers
3

badkamers
1

Buitenruimte
5 m2

HEB JE VRAGEN OF INTERESSE IN EEN BEZICHTIGING? VOEL JE VRIJ OM CONTACT MET ONS OP TE NEMEN!

Kenmerken

Vraagprijs
€ 350.000,- K.K.

Woonopppervlak
84 m2

Slaapkamers
3

Badkamers
1

Buitenruimte
5 m2

Eigendomssoorten
Erfpacht

Type woning
Appartement

Oplevering
In overleg

Energielabel
C

Isolatie
Dubbelglas

Verwarming voorziening
Stadsverwarming

Warmwater voorziening
Centrale voorziening

Garage
Garagebox

Plattegrond