Amsterdam

Korte Vogelstraat 7

Omschrijving

NIEUW! Gelegen in het gezellige Vogeldorp, een rustig en groen dorpje, op korte afstand van het pontje en op loopafstand van de Noord/Zuidlijn, bieden wij op de Korte Vogelstraat 7 aan een leuke woning van ca. 36m2 exclusief de vliering. De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht en de woning beschikt over een voor- en gemeenschappelijke achter tuin.

INDELING:
Begane grond: voortuin, entree, kleine hal, open woonkamer met aan de achterzijde de half open keuken met een basiskeukenblok. De woonkamer is van een goed formaat, heeft grote ramen aan de voorzijde waardoor er prettig veel licht naar binnen komt en is netjes afgewerkt. Vanuit de keuken zijn de slaapkamer en badkamer te bereiken. De badkamer is klein van formaat, maar helemaal compleet. De badkamer is geheel betegeld en hier ben je voorzien van een toilet, wastafel en de douche. Via de achter ingang is er ook toegang tot de leuke gemeenschappelijke binnenplaats en tuin.

De gehele begane grond heeft de originele grenen plankenvloer in het zicht.

Eerste verdieping: Middels de vaste trap is de ruime bergzolder met een nokhoogte van bijna 2 meter te bereiken alwaar diverse bergruimte en de CV combiketel. Er is veel ruimte voor opslag van spullen onder het schuine gedeelte van de wanden. Deze verdieping wordt officieel niet meegeteld in het meetrapport als gebruiksoppervlakte woonruimte, maar telt als overige inpandige ruimte.

Wij nodigen je graag uit voor een bezichtiging!

BIJZONDERHEDEN:
-Voorschot stookkosten van de huidige eigenaar bedraagt €68 per maand;
-Ruime gemeenschappelijke tuin aan de achterzijde, in het verlengde van de eigen tuin;
-Zeer kindvriendelijke wijk met vlakbij speelpleinen;
-Ideale locatie; voldoende parkeergelegenheid en binnen enkele minuten op de ring A10;
-Houten kozijnen met HR+ glas (buitenwerk is recent geschilderd);
-Erfpachtcanon eeuwigdurend afgekocht;
-Fundering op een betonnen funderingsplaat;
-Energielabel niet verplicht vanwege monumentenstatus;
-Servicekosten bedragen €88,19,- per maand;
-Woonoppervlakte 36m2, conform NEN2580 meetrapport. De woning beschikt ook over een ruime vliering van ca. 7m2 overig inpandige ruimte, dit is niet meegeteld in het meetrapport als gebruiksoppervlakte;
-Het betreft een appartementsrecht en er is een actieve, professionele Vereniging van Eigenaren. Er is een wijkbeheerder aangesteld, de gazons op de gezamenlijke binnenplaatsen en de hagen worden verzorgd, het buitenonderhoud wordt geregeld en de opstallen (inclusief glas) worden collectief verzekerd.

OMGEVING:
Deze woning is bijzonder gunstig gelegen in stadsdeel Noord in de wijk Vogelbuurt. De Noord/Zuid-metrohalte “Noorderpark” is op 2 minuten loopafstand, nabij de IJtunnel en de A-10. Ook de pont is op loopafstand te bereiken, waardoor de verbinding met de binnenstad goed is.

Vogeldorp is het oudste tuindorp in Amsterdam-Noord gelegen in de Vogelbuurt, ten zuiden van het Vliegenbos. Het dorp is in 1918 gebouwd en is vanwege de architectonische waarde en de plaats die het inneemt in de geschiedenis van de sociale woningbouw en de emancipatie van de arbeidersklasse, bestempeld als onderdeel van een "monument van nationaal belang" dat op het hoogste niveau bescherming verdient.

Amsterdam Noord is het meest besproken stadsdeel van dit moment doordat het volop in ontwikkeling is. Horecagelegenheden zoals de Hangar, Goudfazant en SmaaQt zitten allemaal in de buurt. Voor ontspanning zijn er twee parken; het Noorderpark en het Vliegenbos, waar je heerlijk kunt wandelen. Naast winkelcentrum “Mosveld” is ook de Jumbo Foodmarkt op loopafstand gelegen. Kortom: een gezellig deel van Amsterdam waar je alles op loopstand hebt en waar je nog kunt genieten van de rust en zelf de drukte op kunt zoeken.

Lees meer Lees minder

vraagprijs
€ 325.000,- K.K.

woonopppervlak
36 m2

slaapkamers
1

badkamers
1

Buitenruimte
0 m2

HEB JE VRAGEN OF INTERESSE IN EEN BEZICHTIGING? VOEL JE VRIJ OM CONTACT MET ONS OP TE NEMEN!

Kenmerken

Vraagprijs
€ 325.000,- K.K.

Woonopppervlak
36 m2

Slaapkamers
1

Badkamers
1

Buitenruimte
0 m2

Eigendomssoorten
Erfpacht

Type woning
Woonhuis

Oplevering
In overleg

Service kosten
€ 88,-

Energielabel
E

Isolatie
HR glas

Verwarming voorziening
CV ketel

Warmwater voorziening
CV ketel

Garage
Geen garage

Plattegrond