Amsterdam

Pieter Aertszstraat 95III-IV

Omschrijving

Charmant dubbel bovenhuis van ca. 122 m2 met 2 balkons, authentieke details en gelegen op eigen grond. Het appartement is verdeeld over de 3e en 4e verdieping (géén bovenburen), gelegen in een goed onderhouden en rustig pand. Het unieke van deze woning zijn de originele indeling van de derde verdieping met authentieke details en de diverse mogelijkheden qua indeling en gebruik. Momenteel bestaat het appartement uit een woning op de derde verdieping en 2 studio’s op de bovenste verdieping. Beide studio's beschikken over een eigen badkamer met douche en toilet en een keukenblokje. Voorkeur voor een dubbel bovenhuis met dakterras? Het aanleggen van het dakterras behoort ook tot de mogelijkheden.

INDELING
Aan de voorgevel van het in 1906 opgerichte pand groeit sinds tientallen jaren een prachtige blauwe druif, die ondertussen tot het zonnige Franse balkon is geklommen. De ingang van het appartement is op de tweede verdieping.

Vanaf de overloop is er toegang tot de hal van het appartement van de derde verdieping. De hal biedt toegang tot diverse vertrekken. De vele authentieke details, zoals de ornamenten, de kamer en suite en het meer dan 100 jaar oude glas in lood, geven het appartement een warme en prettige sfeer.

Aan de voorzijde is de woonkamer gelegen met aangrenzend het Franse balkon, gelegen op het zonnige zuiden. De en suite zorgt voor de verdeling tussen het woon- en slaapgedeelte. De ruime slaapkamer met aangrenzend balkon is aan de achterzijde gelegen en biedt voldoende ruimte voor een 2-persoonsbed en kastenwand. Het ruime tweede balkon aan de achterzijde nodigt uit om van de avondzon te genieten. De dichte keuken is tevens aan de achterzijde gelegen.

Via de hal zijn het separate toilet en de badkamer te bereiken. Het gehele appartement is eenvoudig afgewerkt en biedt diverse mogelijkheden voor alternatieve indelingen (zie optionele plattegronden).

Via het trappenhuis is de vierde en tevens bovenste verdieping te bereiken; geen bovenburen! Deze verdieping bestaat uit 2 zelfstandige studio’s met ieder een eigen keukenblokje en badkamer. Op de overloop is een aansluiting voor de wasmachine.

Op de alternatieve plattegronden zijn opties weergegeven voor de mogelijkheid voor het creëren van een dakterras. De benodigde vergunning van de gemeente Amsterdam voor het aanleggen van het dakterras dient nog aangevraagd te worden. De toestemming van de VvE is reeds vastgelegd in de splitsingsakte.

LOCATIE
Het pand ligt op een toplocatie in één van de leukste straten van de Nieuwe Pijp. De Pieter Aertszstraat is een rustige straat met veel oude bomen langs de stoep en nabij de Van Woustraat (30 km zone). Hier vind je winkels voor de alledaagse boodschappen (o.a. Marqt, Albert Heijn, Stach, en Landmarkt) en tallose kleine winkels en restaurants, die zorgen voor de gezellige sfeer van deze buurt. Het Sarphatipark, de Amstel en de Albert Cuypmarkt liggen op 5 minuten loopafstand. Het appartement is zeer gunstig gelegen t.o.v. het openbaar vervoer (tram 4 stopt bijna voor de deur en de Noordzuid lijn is op loopafstand. Eenvoudige en snelle verbinding met Schiphol. Ook is de woning goed aan te rijden vanaf de A10 en A2. Parkeren is mogelijk middels het vergunningsstelsel.

BIJZONDERHEDEN 
-Gelegen op eigen grond (dus geen erfpacht);
-Woonoppervlakte bedraagt 122m2 (meetrapport conform NEN2580 aanwezig); 
-Actieve VvE, bestaande uit 4 leden. Eigenaar heeft 2 stemmen van de 5 in de VVE;
-De servicekosten bedragen ca. €180 per maand;
-Het dak is in 2018 vernieuwd;
-Dubbele bovenwoning met tal van mogelijkheden. Conform splitsingsakte is het aanleggen van een dakterras mogelijk;
-Ook het aanleggen van zonnepanelen op het dak behoort tot de mogelijkheden;
-Energielabel F (label is uit 2016 naar alle waarschijnlijkheid zal deze nu beter uitvallen); ;
-CV ketel uit 2018;
-Oplevering kan snel;

Lees meer Lees minder

vraagprijs
€ 850.000,- K.K.

woonopppervlak
122 m2

slaapkamers
4

badkamers
3

Buitenruimte
9 m2

HEB JE VRAGEN OF INTERESSE IN EEN BEZICHTIGING? VOEL JE VRIJ OM CONTACT MET ONS OP TE NEMEN!

Kenmerken

Vraagprijs
€ 850.000,- K.K.

Woonopppervlak
122 m2

Slaapkamers
4

Badkamers
3

Buitenruimte
9 m2

Eigendomssoorten
Volle eigendom

Type woning
Appartement

Oplevering
In overleg

Energielabel
F

Isolatie
Dubbelglas

Verwarming voorziening
CV ketel

Warmwater voorziening
CV ketel

Garage
Geen garage

Plattegrond