OVER ONS

Door onze jarenlange ervaring en dagelijkse activiteiten in de woningmarkt hebben wij een goede marktkennis en kunnen hierdoor een eerlijk, actueel en realistisch advies geven.

Door ons kleinschalige kantoor kun je rekenen op heldere en persoonlijke communicatie. Wij begrijpen dat jezelf misschien ook tijdens kantooruren aan het werk bent en zijn daarom ook buiten kantooruren bereikbaar zodat je met volle focus beslissingen kan nemen over jouw (nieuwe) woning.

Lara Kok en Susan Bosma hebben eerder al een aantal jaren met elkaar samengewerkt als makelaar en hebben daarna ieder hun eigen pad bewandeld bij andere gerenommeerde makelaarskantoren in Amsterdam. Daardoor hebben zij een breed netwerk en de nodige ervaring opgedaan in verschillende prijssegmenten, type woningen en zich verder ontwikkeld qua kennis.

Nu, een aantal jaren later, hebben zij besloten hun krachten te bundelen en onderscheidend vermogen te bieden in de wereld van de makelaardij. met het makelaarskantoor ‘La Maison’ willen zij zich onderscheiden door de combinatie van een oprechte, empathische en betrokken samenwerking.

Susan Bosma

Susan (34) is met haar gezin in 2019 verhuisd naar de nieuwbouwwijk ‘De Krijgsman’ in Muiden, vanwege de behoefte aan een grotere woning en een fijne tuin. Haar hart ligt nog steeds in Amsterdam, waar zij heeft gewoond sinds haar 18e jaar. Met veel plezier fietst zij tijdens haar werk door de verschillende buurten in Amsterdam, met Amsterdam Oost als favoriet.

Het leukste van werken in de makelaardij is voor Susan, hoe cliché het ook klinkt, het werken met de diverse mensen. De ene keer heb je te maken met een starter die op zoek is naar de eerste woning en de andere keer mag je begeleiden bij de verkoop van een prachtig grachtenpand van een stel dat kleiner wil gaan wonen. Dit maakt werken in de makelaardij elke dag weer anders en uitdagend. Susan vindt het iedere keer weer een leuke uitdaging om de klant optimaal te ontzorgen in de complexe woningmarkt.

Susan begeleidt je graag bij de aan- en verkoop, verhuur en taxaties van woningen.

LARA KOK

Lara Kok (31) woont alweer 14 jaar in Amsterdam waarvan 6 jaar in de Rivierenbuurt. Lara houdt zich vooral bezig met de aan- en verkoop en verhuur van bestaande woningen.

Door haar topsport achtergrond heeft zij een frisse, proactieve kijk op zaken en zal ze niet stoppen totdat ze de beste deal voor haar klanten heeft bereikt. Daarbij vindt ze het belangrijk om klanten gedurende het hele aankoop- of verkoopproces mee te nemen in zowel de strategie als de tussenstappen om het doel te bereiken.

Uiteraard houdt zij altijd het oog op de bal: een tevreden klant. Flexibel, accuraat en een echte teamspeler:

‘Een tevreden klant is heel fijn, maar pas als deze klant later nog een keer terugkomt voelt het voor mij als een overwinning’.

Julia Rameckers

Julia, 35 jaar, is geboren getogen Amsterdamse, zónder plannen om de stad uit te gaan. Met haar gezin woont ze nu met veel plezier in Oud West.

Als trotse Amsterdamse is Julia niet alleen een makelaar; ze is een vrouw van de stad.
Haar liefde voor de Amsterdamse levensstijl en haar inzicht in de lokale cultuur maken haar de ideale gids bij het verkennen van de diverse buurten die deze stad te bieden heeft.

Een huis kopen of verkopen is meer dan alleen stenen en muren – het is het begin van een nieuw hoofdstuk. Met een schat aan ervaring zo wel binnen als buiten de makelaardij, een frisse kijk op deze dynamische wereld en altijd persoonlijke aandacht. Ze gaat door het vuur voor haar klanten en blijft ze altijd even enthousiast.

HEB JE VRAGEN OF INTERESSE IN EEN BEZICHTIGING? VOEL JE VRIJ OM CONTACT MET ONS OP TE NEMEN!