Zeer vakkundig!

Susan Bosma van La Maison Makelaars en Taxateurs heeft mij de afgelopen jaren verschillende keren zeer vakkundig geholpen. Niet alleen bij het aan- en verkopen van huizen, maar ook bij de verhuur van mijn appartementen.
Met haar kennis van de (Amsterdamse en Amstelveense) huizenmarkt, wist zij feilloos in te schatten hoe en wanneer een huis in de markt te zetten, ging zeer adequaat te werk bij het bij elkaar brengen van de verschillende partijen en ontzorgde mij volledig in het hele proces. Bij moeilijke passages in koop- en/of huurcontracten hielp zij mij door deze te vertalen naar Jip en Janneke taal en bij de notaris speelde zij een actieve rol.

Met een netwerk van deskundigen om zich heen, zijn afspraken met hypotheekadviseurs, bouwkundigen, fotografen, woning stylisten en notarissen in no time geregeld zijn. Wat een fijn kantoor!

Vol vertrouwen raad ik iedereen die zich op de huizenmarkt begeeft de makelaars van La Maison aan!

DE JUISTE PARTIJ

“Tijdens een bezichtiging bij een potentiële nieuwe woning ontmoetten wij Susan als verkopend makelaar. De communicatie en de manier van verkopen sprak ons aan en daarom hebben wij voor Susan gekozen als verkopend makelaar voor onze woning. Haar aandacht voor de presentatie en dossier voorbereiding, goede bereikbaarheid en professionaliteit hebben wij erg gewaardeerd in haar dienstverlening. Zeker aan te bevelen!”

Casper en Annemieke

10/10!

Binnen recordtijd een huis verkocht en gekocht. En niet zomaar een huis.. ons droomhuis! Susan en Lara stonden continu voor ons klaar, enorm prettig zeker gezien ik hoogzwanger was. De snelheid en kundigheid waarmee dit ging is ongekend. Ik gun iedereen zo’n fijne ervaring!

Matteo en Gina

Ik zou haar zeker bij iedereen aanraden!

Voor de verkoop van ons huis hebben wij Susan ingeschakeld. De markt begon juist een beetje te kantelen. We hadden al een nieuwe huis gekocht wat nog helemaal verbouwd moest worden. Het was daarom best spannend om het juiste moment te kiezen om het huis in de verkoop te zetten. Susan heeft ervoor gezorgd dat we niet te lang gewacht hebben.  Ze hield ons in het hele traject van A tot Z op de hoogte, was erg prettig in de communicatie, eerlijk en heeft ontzettende goede kennis van zaken.

Cindy en Rob

HEB JE VRAGEN OF INTERESSE IN EEN BEZICHTIGING? VOEL JE VRIJ OM CONTACT MET ONS OP TE NEMEN!